Skip to main content

Geçtiğimiz yıl 43’üncüsü düzenlenen, 1 milyar avroya yakın iş hacmi oluşturan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 23-26 Mart tarihleri arasında küresel yapı ve inşaat sektörünün tüm temsilcilerini İstanbul’da buluşturdu. Fuarda, 17 ülkeden 320 katılımcı 200’den fazla ürün grubu sergiledi.
Bir önceki yıla göre ziyaretçi sayısını yüzde 171, yabancı ziyaretçi sayısını ise yüzde 191’in üzerinde artıran küresel iş birliği ve bilgi paylaşım platformu Yapı Fuarı, 8 bin 232’si yabancı olmak üzere 157 ülkeden toplam 45 bin 731 ziyaretçiyi İstanbul’da ağırladı.
400’ün üzerinde Yabancı Alıcı Yeni İş Birlikleri İçin Yapı Fuarı’ndaydı.
Fuar, yoğun katılımcı ve ziyaretçi ilgisinin yanı sıra yabancı satın alma profesyoneli ve yatırımcıların da odağındaydı.
Üst düzey, güçlü karar vericiler Hyve Grup tarafından Türkiye’ye “VIP Hosted Buyer” programı kapsamında davet edildi. Kanada, Şili, Danimarka, Fransa, Almanya, İrlanda, İspanya, İsviçre, Katar, Birleşik Krallık ve Yunanistan başta olmak üzere fuarda, 60 ülkeden 400’e yakın satın alma profesyoneli ve yatırımcı, yeni iş birliği fırsatları için yerli iş ortakları ile görüştü.
Buluşmalar hem fiziksel hem de çevrimiçi iş birliği platformu Hyve Connect aracılığı ile gerçekleştirilirken, fuar, küresel yapı ve inşaat sektörü için güçlü bir geri dönüş sinyali verdi.

 

Leave a Reply